Infravörös refraktométer, különböző gyümölcs típusokhoz

608 500 Ft

Az új típusú refraktométer gyorsan és roncsolás mentes cukortartalom mérést tesz lehetővé. Válassza ki  a gyümölcsfajtához megfelelő refraktométert.

Leírás

A refraktométerek új generációja lehetővé teszi a gyümölcsök cukortartalmának gyors, roncsolásmentes mérését vágás vagy szorítás nélkül. Az infravörös mérés meghatározott hullámhossz-tartományban számos más ipari alkalmazásban bevett vizsgálati rendszer. A mérést egyszerűen elvégezhető úgy, hogy a mérőoptikát a gyümölcs felületére helyezzük. Nem igényel törlést és tisztítást minden mérés után, mint a hagyományos analóg vagy digitális refraktométereknél. Az előre beállított kalibrálás és a különböző mérési tartományok miatt minden gyümölcsfajtához külön eszköz szükséges.

Műszaki adatok

Almához: Mérési tartomány: 10-18% Brix Felbontás: 0.1% Brix Pontosság: ±1% Brix (az alma fajták és a mérési környezet befolyásolhatja a pontosságot) Mérési hőmérséklet: +5 °C - +35 °C (mérés előtt vegye fel az alma a környezeti hőmérsékletet) t° kompenzáció: automatikus +5 °C - +35 °C Elem: 2 × AAA alkáli elem Védelmi osztály: IP64 Méretek: 61 x 44 x 115 mm Súly: 120 g (alap egység) Körtéhez: Mérési tartomány: 10-16% Brix Felbontás: 0.1% Brix Pontosság: ±1% Brix (a körte fajták és a mérési környezet befolyásolhatja a pontosságot) Mérési hőmérséklet: +5 °C - +35 °C (mérés előtt vegye fel a körte a környezeti hőmérsékletet) t° kompenzáció: automatikus +5 °C - +35 °C Elem: 2 × AAA alkáli elem Védelmi osztály: IP64 Méretek: 61 x 44 x 115 mm Súly: 120 g (alap egység) Szőlőhöz: Mérési tartomány: 10-25% Brix Felbontás: 0.1% Brix Pontosság: ±1.5% Brix (a szőlő fajták és a mérési környezet befolyásolhatja a pontosságot) Minta mérete: szőlő Ø 15mm vagy nagyobb Mérési hőmérséklet: +5 °C - +35 °C (mérés előtt vegye fel a szőlő a környezeti hőmérsékletet) t° kompenzáció: automatikus +5 °C - +35 °C Elem: 2 × AAA alkáli elem Védelmi osztály: IP64 Méretek: 61 x 44 x 115 mm Súly: 120 g (alap egység) Őszibarackhoz: Mérési tartomány: 8-20% Brix Felbontás: 0.1% Brix Pontosság: ±1.5% Brix (az őszibarack fajták és a mérési környezet befolyásolhatja a pontosságot) Mérési hőmérséklet: +5 °C - +35 °C (mérés előtt vegye fel az őszibarack a környezeti hőmérsékletet) t° kompenzáció: automatikus +5 °C - +35 °C Elem: 2 × AAA alkáli elem Védelmi osztály: IP64 Méretek: 61 x 44 x 115 mm Súly: 120 g (alap egység) Mangóhoz: Mérési tartomány: 10-22% Brix Felbontás: 0.1% Brix Pontosság: ±1.5% Brix (a mangó fajták és a mérési környezet befolyásolhatja a pontosságot) Mérési hőmérséklet: +10 °C - +35 °C (mérés előtt vegye fel a mangó a környezeti hőmérsékletet) t° kompenzáció: automatikus +5 °C - +35 °C Elem: 2 × AAA alkáli elem Védelmi osztály: IP64 Méretek: 61 x 44 x 115 mm Súly: 153 g (alap egység)

Szállítási tartalom

1 db infravörös refraktométer a kiválasztott tartományban.