Infravörös refraktométer, különböző gyümölcs típusokhoz

644 990 Ft

Az új típusú refraktométer gyorsan és roncsolás mentes cukortartalom mérést tesz lehetővé. Válassza ki  a gyümölcsfajtához megfelelő refraktométert.

Leírás

A refraktométerek új generációja lehetővé teszi a gyümölcsök cukortartalmának gyors, roncsolásmentes mérését vágás vagy szorítás nélkül. Az infravörös mérés meghatározott hullámhossz-tartományban számos más ipari alkalmazásban bevett vizsgálati rendszer. A mérést egyszerűen elvégezhető úgy, hogy a mérőoptikát a gyümölcs felületére helyezzük. Nem igényel törlést és tisztítást minden mérés után, mint a hagyományos analóg vagy digitális refraktométereknél. Az előre beállított kalibrálás és a különböző mérési tartományok miatt minden gyümölcsfajtához külön eszköz szükséges.

Műszaki adatok

Almához:
  • Mérési tartomány: 10-18% Brix
  • Felbontás: 0.1% Brix
  • Pontosság: ±1% Brix (az alma fajták és a mérési környezet befolyásolhatja a pontosságot)
  • Mérési hőmérséklet: +5 °C - +35 °C (mérés előtt vegye fel az alma a környezeti hőmérsékletet)
  • t° kompenzáció: automatikus +5 °C - +35 °C
  • Elem: 2 × AAA alkáli elem
  • Védelmi osztály: IP64
  • Méretek: 61 x 44 x 115 mm
  • Súly: 120 g (alap egység)
Körtéhez:
  • Mérési tartomány: 10-16% Brix
  • Felbontás: 0.1% Brix Pontosság: ±1% Brix (a körte fajták és a mérési környezet befolyásolhatja a pontosságot)
  • Mérési hőmérséklet: +5 °C - +35 °C (mérés előtt vegye fel a körte a környezeti hőmérsékletet)
  • t° kompenzáció: automatikus +5 °C - +35 °C
  • Elem: 2 × AAA alkáli elem
  • Védelmi osztály: IP64
  • Méretek: 61 x 44 x 115 mm
  • Súly: 120 g (alap egység)
Szőlőhöz:
  • Mérési tartomány: 10-25% Brix
  • Felbontás: 0.1% Brix
  • Pontosság: ±1.5% Brix (a szőlő fajták és a mérési környezet befolyásolhatja a pontosságot)
  • Minta mérete: szőlő Ø 15mm vagy nagyobb
  • Mérési hőmérséklet: +5 °C - +35 °C (mérés előtt vegye fel a szőlő a környezeti hőmérsékletet)
  • t° kompenzáció: automatikus +5 °C - +35 °C
  • Elem: 2 × AAA alkáli elem
  • Védelmi osztály: IP64
  • Méretek: 61 x 44 x 115 mm
  • Súly: 120 g (alap egység)
Őszibarackhoz:
  • Mérési tartomány: 8-20% Brix
  • Felbontás: 0.1% Brix
  • Pontosság: ±1.5% Brix (az őszibarack fajták és a mérési környezet befolyásolhatja a pontosságot)
  • Mérési hőmérséklet: +5 °C - +35 °C (mérés előtt vegye fel az őszibarack a környezeti hőmérsékletet)
  • t° kompenzáció: automatikus +5 °C - +35 °C
  • Elem: 2 × AAA alkáli elem
  • Védelmi osztály: IP64
  • Méretek: 61 x 44 x 115 mm
  • Súly: 120 g (alap egység)
Mangóhoz:
  • Mérési tartomány: 10-22% Brix
  • Felbontás: 0.1% Brix
  • Pontosság: ±1.5% Brix (a mangó fajták és a mérési környezet befolyásolhatja a pontosságot)
  • Mérési hőmérséklet: +10 °C - +35 °C (mérés előtt vegye fel a mangó a környezeti hőmérsékletet)
  • t° kompenzáció: automatikus +5 °C - +35 °C
  • Elem: 2 × AAA alkáli elem
  • Védelmi osztály: IP64
  • Méretek: 61 x 44 x 115 mm
  • Súly: 153 g (alap egység)

Szállítási tartalom

1 db infravörös refraktométer a kiválasztott tartományban.