renault1

Rólunk

 
Cégünket azért alapítottuk, hogy professzionális minőségű termékekkel biztosítsuk a hatékonyabb termelést a magyarországi agrárágazatban tevékenykedő ügyfeleinknek.
 
Vállalkozásunk több mint 20 éve építette az első Filclair növényházat Magyarországon. A vállalkozást Ivanov Tódor kertészmérnök kezdte, aki 1975-ben külföldön 30,000m2-en termesztett először Filclair házakban, majd tapasztalva ennek a szerkezetnek az előnyeit Magyarországon is népszerűvé tette azokat. Mára már több, mint 100 helyen használják ezeket a házakat országszerte a hazai termesztők. 
 
A komplett növényházakon kívül egyedi megoldásokkal, szerelésekkel és karbantartással is bővítettük cégünk tevékenységi körét. A fentiek mellett forgalmazunk gyári növényház-elemeket és alkatrészeket is, melyek a Filclair mellett más gyártmányú növényházak esetében is eredményesen használhatók. Emellett a növényházakon karbantartást is végzünk, melynek során hasznosítjuk a két évtized alatt szerzett tapasztalatainkat.
 
vanette1
Cégünk szintén több, mint 20 éve forgalmazza a Németországi  STEP Systems cég műszereit, melyek segítik a termesztőket, a jó minőségű növények előállításában. Ezek a műszerek szintén népszerűek a kutató- és oktatási intézmények körében is, mivel ezekkel a készülékekkel könnyen és gyorsan lehet precíz helyszíni méréseket végezni.
Vállalkozásunk alapelve, hogy vevőink hosszútávon is elégedettek legyenek a termékeinkkel és munkáinkkal.
A növényházak tűzi-horganyzott acél szerkezete, a minőségi német műszerek, valamint az időtálló és személyre szabott egyedi kivitelezéseink már több mint 20 éve ügyfeleink megelégedésére szolgálnak.
 
Legnépszerűbb termékeinket megtalálja weboldalunkon. További termékeinkről és egyedi igények teljesítéséről szívesen adunk tájékoztatást. Kérdésekkel és megrendelésekkel kapcsolatban kérjük, keressen minket az elérhetőségeinken:

 

+36 30 251 6060

+36 30 960 5346

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Kellemes nézelődést kívánunk!