Növényház karbantartás

Ahhoz, hogy gondtalanul termelhessen növényházában, elengedhetetlen a ház megfelelő műszaki állapota. Cégünk vállalja a növényházak szakszerű szezonális karbantartását.


P3980039

Miért fontos a karbantartás?

A szezonális karbantartással olyan komoly hibák előzhetőek meg, amelyekből akár több millió forintos anyagi kár keletkezhet a növény állományban, a ház szerkezetében ésakár személyi sérülés is történhet. Emellett a növényház bizonyos elemeinek élettartama is jelentősen magasabb rendszeres karbantartás mellett. Ilyenek például a szellőzők, vezérlő rendszerek és felfúvó rendszerek,

Miért jobb a karbantartást egy szakértő cégre bíznom?

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik növényház technikával. Ez alatt az idő alatt sok tapasztalatot gyűjtöttünk a növényházak lehetséges hibáiról és ezek javításáról. Emellett tudjuk mik azok a problémák, amik a végfelhasználók számára nem mindig szembetűnőek, de komoly károkat tudnak okozni. Hatékonyan és alaposan végezzük a karbantartási folyamatokat, ezzel időt spórolva Önnek és csapatának.

Milyen gyakran kell karbantartást végezni?

Tapasztalataink szerint egy évben legalább 1 karbantartásra van szükség növényházanként. Újonnan épült fóliaház vagy nagyobb javítás, átépítés után 1 hónappal mindenképpen javasolt egy ellenőrző karbantartás. Az évi karbantartás továbbá anyagilag is megéri mert a karbantartási csomagunkat rendszeresen igénybe vevő ügyfeleink számára kedvezményeket biztosítunk.

Mit tartalmaz a karbantartási csomag?P3980011

A karbantartás keretein belül szakértő kollégáink

  • felmérik a növényház állapotát
  • letesztelik az elektromos és vezérlő rendszereket
  • ellenőrzik a szellőztető rendszereket és a vápákat
  • részletes tájékoztatást adnak az esetleges hibákról

Továbbá készítünk egy karbantartási naplót az Ön számára, ami tartalmazza a karbantartás során elvégzett feladatokat és műszaki javaslatokat amik segítségével a ház állapota megőrizhető. Továbbá felmérjük, hogy milyen korszerűsítési lehetőségek vannak, amivel hatékonyabbá tehetjük növényházát.

Mennyibe kerül a karbantartási csomag?

Csomagjaink induló ára 90 000 Ft + Áfa, de minden házra egyedi árajánlatot adunk. A karbantartás ára függ a növényház típusától, paramétereitől, felszereltségétől, állapotától és a telephelyünktől való távolságtól. A pontos munka- és kiszállási díjért kérje árajánlatunkat. Rendszeres karbantartás esetén kedvezményeket biztosítunk. 

 

Megrendeléssel kapcsolatban keressen minket a következő elérhetőségeinken:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+36 30 251 6060

+36 30 960 5346